Parochie Heilige Oda Sint-Oedenrode

Alle concerten

Het Smitsorgel

Het Smits-Orgel

Op 11 november 2001 werd de restauratie van het uit 1839 daterende Smitsorgel voltooid. Het orgel geldt als een van de oudste en best bewaarde middelgrote orgels. Om het monumentale Smitsorgel in goede staat te houden en naast het gebruik bij kerkdiensten ook in te zetten voor concerten en andere muzikale evenementen is de 'Stichting Behoud Smitsorgel' opgericht. Daarnaast is er de 'Vriendenkring Smitsorgel' die jaarlijks een financiële bijdrage leveren aan het behoud van het orgel.

Alle concerten vinden plaats in de Sint-Martinuskerk, Kerkplein 47A te Sint-Oedenrode. Klik hier voor een plattegrond en routeplanner.

Wilt u voortaan per E-Mail de vooraankondigingen ontvangen van de concerten op het Smitsorgel?
Vult u dan onderstaande gegevens in :

Dhr/mevr.:
Email-adres: